×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.
Menu

BOSON Rapid Test Covid-19, Συσκευή Τεστ Ταχείας Ανίχνευσης Αντιγόνου (ρινικό δείγμα) Covid-19, 20τμχ

Η ταχεία δοκιμή αντιγόνου Boson SARS-CoV-2 είναι ένα ανοσοχρωματογραφικό τεστ μέσα σε δοκιμαστικό σωλήνα για την ποιοτική ανίχνευση αντιγόνου νουκλεοκαψιδίου από SARS - COV - 2, άμεσα από επιχρίσματα της ρινικής κοιλότητας.

Ειδικότητα : 99.16% (95%CI: 98.49%~99.83%).

Ευαισθησία : 96.17% (95%CI: 94.04%~98.29%).

Ακρίβεια : 98.25% (95%CI: 97.44%~99.05%).

Περιορισμένη προσφορά
33,79 € 38,40 €
Χωρίς απόθεμα
Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο
Κωδικός:
06.03.08.0006
Μάρκα:
Περιγραφή

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Χρησιμοποιήστε πρόσφατα συλλεγμένα δείγματα για βέλτιστη απόδοση δοκιμής

Διενεργήστε άμεσα το τεστ

Χρησιμοποιήστε μόνο τους στυλεούς που περιέχονται μέσα στο κιτ

Προετοιμάστε τα δείγματα για το τεστ με το δείγμα ρυθμιστικού διαλύματος εξαγωγής για άμεση δοκιμή μετά την συλλογή.

Λήψη Ρινικού Επιχρίσματος

Εισάγετε τον στυλεό στο ένα ρουθούνι μέχρι 2,5cm από την άκρη του ρουθυνιού. Περιστρέψτε απαλά το στυλεό προκειμένου να συλλέξετε , κύτταρα και βλέννα. Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία και στο άλλο ρουθούνι.

Εξαγωγή Δείγματος

Εισάγετε τον στυλεό με το συλλεγμένο δείγμα στον σωλήνα εξαγωγής που περιέχει 0,5ml δείγματος ρυθμιστικού διαλύματος εξαγωγής. 

Αντίδραση Δοκιμής

Αφαιρέστε την συσκευή από τη σφραγισμένη συσκευασία και τοποθετήστε την σε επίπεδη επιφάνεια. Τοποθετήστε το ακροφύσιο με φίλτρο στο σωλήνα εξαγωγής που περιέχει το εξεταζόμενο δείγμα.

Αναποδογυρίστε τον σωλήνα εξαγωγής και προσθέστε 3 σταγόνες εξεταζόμενου δείγματος στην υποδοχή δείγματος, πιέζοντας ελαφρά το σωλήνα εξαγωγής.

Διαβάστε τα αποτελέσματα μέσα σε 15 λεπτά.

Ερμηνεία Αποτελεσμάτων:

ΘΕΤΙΚΟ : Εμφανίζονται δύο κόκκινες γραμμές. Μία κόκκινη γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου (C) και μία κόκκινη γραμμή στην περιοχή δοκιμής (T). Η απόχρωση του χρώματος μπορεί να ποικίλει, σε κάθε περίπτωση όμως πρέπει να θεωρείται θετικό, ακόμα κι αν η γραμμή είναι αχνή.

ΑΡΝΗΤΙΚΟ : Μόνο μία κόκκινη γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου (C) και καμία γραμμή στην περιοχή δοκιμής (T). Τα αρνητικά αποτελέσματα υποδεικνύουν ότι δεν υπάρχουν μόρια του νέου κορονοϊού στο δείγμα ή ότι ο αριθμός των ιϊκών μορίων είναι κάτω από το επίπεδο ανίχνευσης.

ΑΚΥΡΟ : Δεν εμφανίζεται καμία κόκκινη γραμμή στην περιοχή ελέγχου(C). Το τεστ είναι άκυρο ακόμα κι αν υπάρχει γραμμή στην περιοχή δοκιμής (T). Ανεπαρκής ποσότητα δείγματος ή λανθασμένες διαδικαστικές τεχνικές είναι οι πιο πιθανοί λόγοι αποτυχίας της γραμμής ελέγχου.

Ελέγξτε τη διαδικασία δοκιμής και επαναλάβετε το τεστ χρησιμοποιώντας μια νέα συσκευή δοκιμής. Εάν το πρόβλημα παραμένει, διακόψτε αμέσως τη χρήση του τεστ και επικοινωνήστε με τον τοπικό σας διανομέα.

Λεπτομέρειες
06.03.08.0006
Σχετικά προϊόντα
LAMBERTS Vitamin C Time Release 1000mg, Βιταμίνη C Βραδείας Αποδέσμευσης, 30 tablets LAMBERTS Vitamin C Time Release 1000mg, Βιταμίνη C Βραδείας Αποδέσμευσης, 30 tablets
Περιορισμένη προσφορά
Κωδικός: 08.02.03.0003
8,25 € 11,00 €
Η βιταμίνη C συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού και του ανοσοποιητικού συστήματος, αυξάνει την απορρόφηση του σιδήρου, μειώνει την κούραση & την κόπωση.
SUSTENIUM Immuno, Συμπλήρωμα Διατροφής για τη Θωράκιση & την Ενίσχυση του ανοσοποιητικού, 14 φακελάκια SUSTENIUM Immuno, Συμπλήρωμα Διατροφής για τη Θωράκιση & την Ενίσχυση του ανοσοποιητικού, 14 φακελάκια
Περιορισμένη προσφορά
Κωδικός: 08.01.01.0003
4,18 € 11,30 €
Χωρίς απόθεμα
Καθώς το ανοσοποιητικό σύστημα όλων μας δοκιμάζεται καθημερινά, δοκιμάστε τώρα το προϊόν Sustenium Immuno. Πρόκειται για ένα Συμπλήρωμα Διατροφής με ειδικά σχεδιασμένο συνδυασμό συστατικών, τα οποία συμβάλλουν στη...
GENECOM Terra Forte, Συμπλήρωμα Διατροφής για την Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού, 100ml GENECOM Terra Forte, Συμπλήρωμα Διατροφής για την Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού, 100ml
Περιορισμένη προσφορά
Κωδικός: 08.01.01.0002
10,08 € 14,40 €
To Terra Forte είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής από Elderberry χυμό και Πρωτόγαλα (Colostrum). Μια ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλα για την ενίσχυση της φυσιολογικής λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος.

Μενού

Ρυθμίσεις

Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος