×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.
Menu

RILASTIL PROMO PACK με D-Clar Serum Προσώπου 30ml & ΔΩΡΟ Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου SPF50+ με Χρώμα Medium, 40ml

Rilastil σετ περιποίησης προσώπου PROMO PACK  με D-Clar Serum Προσώπου 30ml & ΔΩΡΟ την Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου SPF50+ με Χρώμα 40ml το σετ περιλαμβάνει:

Περιορισμένη προσφορά
25,76 € 36,80 €
Χωρίς απόθεμα
Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο
Κωδικός:
10.01.0112
Μάρκα:
Περιγραφή

Rilastil D-Clar Depigmenting Concentrate in Drops Ορός Προσώπου Αποχρωματισμού κατά των Δυσχρωμιών

Ορός Προσώπου Αποχρωματισμού κατά των Δυσχρωμιών Rilastil D-Clar Depigmenting Concentrate in Drops with Intensive Action. Η σειρά D-Clar της Rilastil αποτελεί μία εξειδικευμένη δερματολογική αγωγή που αντιτίθεται στις τοπικές υπερχρωμίες και τον θαμπό, ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο. Το serum βοηθά  στη δημιουργία  μίας ανανεωμένης, λείας και λαμπερής επιδερμίδας χωρίς χρωματικές δυσμορφίες λόγω της ειδικής σύνθεσης του με συστατικά όπως η ρεσορκινόλη και η ρεσβερατρόλη.

Συστατικά του ορού προσώπου αποχρωματισμού κατά των δυσχρωμιών Rilastil D Clar Concentrate in Drops

  • Ρεσορκινόλη: Η ρεσορκινόλη είναι μία από τις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες ενώσεις σε δερμοκαλλυντικά σκευάσματα. Έχει τόσο αντισηπτική όσο και καταπραϋντική δράση. Χρησιμοποιείται κυρίως στη θεραπεία από τον πόνο και τον κνησμό στο δέρμα, όπως σε περιπτώσεις εκζεμάτων, ηλιακών δυσχρωμιών και δερματίτιδας. Επίσης, αποτελεί συστατικό πολλών φαρμακευτικών σαπουνιών και στη συμπτωματική θεραπεία της ψωρίασης.
  • Τετραπεπτίδια και Διπεπτίδια: Ο ορός αποχρωματισμού D-CLAR περιέχει ένα διάλυμα πεπτιδίων ειδικά σχεδιασμένο για τη βελτίωση της σταθερότητας και της συνοχής της επιδερμίδας. Ο τρόπος με τον οποίον δρουν είναι μέσω ενίσχυσης της δράσης κάποιων ενζύμων τα οποία είναι υπεύθυνα για τη σύνθεση και διαμόρφωση των πιο σημαντικών φυσικών δομικών πρωτεϊνών του δέρματος. Αυτά είναι το κολλαγόνο και η ελαστίνη.
  • Μερικώς υδρολυμένο DNA: Με τη βοήθεια του υδρολυμένου DNA, ο ορός αποχρωματισμού προσώπου D-Clar μπορεί να βοηθήσει τα κύτταρα της επιδερμίδας να αναγεννηθούν, φροντίζοντας για ένα δέρμα με φυσική γυαλάδα και ελαστικότητα. Με τη σωστή αναγέννηση των δερματικών κυττάρων, τα νέα κύτταρα της επιδερμίδας συγκρατούν περισσότερο νερό.
  • Ρεσβερατρόλη: Η Ρεσβερατρόλη αποτελεί μία ένωση η οποία ανήκει στην κατηγορία των στιλβενοειδών, ουσιών με έντονη αντιοξειδωτική δράση. Η συγκεκριμένη ένωση έχει επίσης την ικανότητα να προκαλεί εντατική αποχρωματιστική δράση.

Ο ορός προσώπου ως ένα τμήμα μιας ολοκληρωμένης πρότασης φροντίδας

Η σειρά D-Clar της Rilastil αποτελεί μία ολοκληρωμένη πρόταση φροντίδας της επιδερμίδας. Προτείνεται λοιπόν να συνεχίσετε την αγωγή με τον συμπυκνωμένο αποχρωματιστικό ορό και την καθημερινή αποχρωματιστική κρέμα της ίδιας σειράς.

Ένα ολοκληρωμένο σετ φροντίδας προσώπου απαρτίζεται από αντηλιακό προσώπου, καθαριστικό προσώπου,  κρέμα προσώπου και κρέμα ματιών. Χρησιμοποιείστε προϊόντα κατάλληλα για την ηλικία και τον τύπο δέρματος σας. Προτιμήστε  ολοκληρωμένα σετ προϊόντων που να μπορείτε να χρησιμοποιείτε συνεχώς, από τη χρήση μεμονωμένων προϊόντων για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Τη χρήση κρέμας ημέρας, αντηλιακού και καθαριστικού μπορούν να συνοδέψουν μια κρέμα νύχτας, ένας ορός προσώπου αλλά ακόμα και ενισχυτικά προϊόντα φτιαγμένα για να ενσωματώνονται στις κρέμες (cream boosters) αμέσως πριν την εφαρμογή τους.

Η κρέμα προσώπου και η κρέμα ματιών χρησιμοποιούνται το πρωί σε στεγνό δέρμα μετά τον καθαρισμό του προσώπου και τυχόν εφαρμογή ορού.  Έπειτα προστίθεται το αντηλιακό και το μακιγιάζ. Τη νύχτα η κρέμα ματιών μπορεί να χρησιμοποιηθεί πριν την κρέμα νύχτας, μετά τον καθαρισμό και την εφαρμογή ορού.

Επιλέξτε προϊόντα συμβατά μεταξύ τους. Για οποιαδήποτε απορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Rilastil D Clar Uniforming Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου SPF50 με Χρώμα

Η Rilastil D Clar Uniforming Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου SPF50 με Χρώμα είναι μια αντηλιακή κρέμα προσώπου με χρώμα από την εταιρεία Rilastil που βοηθά στην ομοιόμορφη επαναφορά του τόνου του δέρματος. Έχει υψηλό δείκτη προστασίας SPF50 που προστατεύει από την UVA και UVB ακτινοβολία. Επιπρόσθετα περιέχει χρώμα που μπορεί να προσφέρει ελαφριά κάλυψη σε σημάδια, δερματικές ατέλειες και δυσχρωμίες.

Στα συστατικά της κρέμας περιλαμβάνονται:

  • Οξειδωτικά φίλτρα: Αυτά είναι χημικά συστατικά που απορροφούν την UVA και UVB ακτινοβολία και τη μετατρέπουν σε ακίνδυνη θερμική ενέργεια.
  • Βιταμίνη Ε: Αυτή η βιταμίνη είναι ένα αντιοξειδωτικό που βοηθά στην προστασία του δέρματος από τις ελεύθερες ρίζες και τη βλάβη που προκαλούν.
  • Φλαβονοειδή: Αυτά είναι φυτικά συστατικά που βοηθούν στην αντιμετώπιση των υπερμελάχρώσεων και την ενίσχυση της ομοιογενούς εμφάνισης του δέρματος.
  • Υαλουρονικό οξύ: Αυτό το συστατικό βοηθά στη διατήρηση της ενυδάτωσης του δέρματος και στην ενίσχυση της ελαστικότητας του.

Η κρέμα περιέχει επίσης δερμοκαλλυντικά και περιποιητικά συστατικά όπως έλαιο από σπόρους ηλίανθου και προβιταμίνη Β5 για ενυδάτωση και ενίσχυση της ελαστικότητας του δέρματος, καθώς και ένα σύμπλεγμα από αμινοξέα που βοηθά στην επανόρθωση και αναζωογόνηση του δέρματος. Προτείνεται για όλους τους τύπους δέρματος και ιδιαίτερα για τον συνδυασμένο και λιπαρό τύπο δέρματος.

Συστήνεται η εφαρμογή του πριν την έκθεση στον ήλιο, καθώς και η συχνή ανανέωσή του ειδικότερα μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα. Περιορίστε την έκθεση στον ήλιο και αποφύγετε τις ισχυρότερες ηλιακές ακτίνες κατά τις μεσημεριανές ώρες. Μην εκθέτετε απευθείας στον ήλιο τα βρέφη και τα μικρά παιδιά και φορέστε τους κατά προτίμηση προστατευτικά ρούχα.

Λεπτομέρειες
10.01.0112

Χαρακτηριστικά

Αντηλιακή προστασία (SPF)
50
Τύπος επιδερμίδας
Όλοι οι τύποι
Ευαίσθητη
Κανονική
Μικτή
Ξηρή
Τύπος προϊόντος
Με χρώμα
Νέο Προϊόν
Ανάγκη
Κηλίδες
Μελαγχρωματικές κηλίδες
Πανάδες
Σχετικά προϊόντα
RILASTIL Sun System D-Clar SPF50+ Αντηλιακό με Χρώμα Light Απόχρωση, 40ml RILASTIL Sun System D-Clar SPF50+ Αντηλιακό με Χρώμα Light Απόχρωση, 40ml
Περιορισμένη προσφορά
Κωδικός: 01.05.01.0018
11,75 € 23,50 €
PHOTOPROTECTIVE UNIFORMING CREAM Φωτοπροστατευτική κρέμα με διακριτική απόχρωση για ομοιόμορφη όψη. Αντιτίθεται και καλύπτει υπερμελαγχρώσεις της επιδερμίδας. Πολύ υψηλή προστασία Διακριτική Κάλυψη Σύμπλεγμα...
RILASTIL Sun System D-Clar SPF50+ Αντηλιακό με Χρώμα Medium Απόχρωση 30ml & ΔΩΡΟ Micropeeling Αποχρωματισμού 30ml RILASTIL Sun System D-Clar SPF50+ Αντηλιακό με Χρώμα Medium Απόχρωση 30ml & ΔΩΡΟ Micropeeling Αποχρωματισμού 30ml
Περιορισμένη προσφορά
Κωδικός: 01.05.01.0017
11,75 € 23,50 €
PHOTOPROTECTIVE UNIFORMING CREAM Φωτοπροστατευτική κρέμα με διακριτική απόχρωση για ομοιόμορφη όψη. Αντιτίθεται και καλύπτει υπερμελαγχρώσεις της επιδερμίδας. Πολύ υψηλή προστασία Διακριτική Κάλυψη Σύμπλεγμα...
RILASTIL Sun System Color Corrector SPF 50+, Αντηλιακό Compact υγρό make-up, 10gr RILASTIL Sun System Color Corrector SPF 50+, Αντηλιακό Compact υγρό make-up, 10gr
Περιορισμένη προσφορά
15,90 € 26,50 €
Compact υγρό make-up με κρεμώδη υφή. Εφαρμόζεται εύκολα και προσφέρει υψηλή κάλυψη δερματικών ατελειών (σπίλους, ουλές, λεύκη, σημάδια ακμής). Με σύμπλεγμα PRO-DNA για ενίσχυση ελαστικότητας Ανθεκτικό στο νερό
RILASTIL Sun System, Water touch Fluid Αντηλιακό προσώπου SPF 50+, 50ml RILASTIL Sun System, Water touch Fluid Αντηλιακό προσώπου SPF 50+, 50ml
Περιορισμένη προσφορά
Κωδικός: 01.05.01.0001
11,40 € 22,80 €
Καινοτόμος σύνθεση για ανάλαφρο ματ αποτέλεσμα. Γαλακτώδης γέλη με μοναδική υδάτινη υφή που απορροφάται ταχύτατα και αφήνει μια ευχάριστα απαλή αίσθηση στην επιδερμίδα. Ειδικά σχεδιασμένο για να ελαχιστοποιείται η...
RILASTIL Aqua face Cleanser, Καθαριστικό προσώπου, 200ml RILASTIL Aqua face Cleanser, Καθαριστικό προσώπου, 200ml
Περιορισμένη προσφορά
Κωδικός: 01.01.01.0005
7,02 € 11,70 €
Απαλός καθαρισμός προσώπου με ενυδατική και εξισορροπητική δράση. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Με Υαλουρονικό οξύ υψηλού & χαμηλού μοριακού βάρους για Επιφανειακή & Βαθιά ενυδάτωση Με Ωμέγα...
RILASTIL Daily Care Micellar, Διάλυμα Καθαρισμού, 250ml RILASTIL Daily Care Micellar, Διάλυμα Καθαρισμού, 250ml
Περιορισμένη προσφορά
Κωδικός: 01.01.01.0003
8,40 € 14,00 €
Καθαριστικό – ντεμακιγιάζ για το πρόσωπο και τα μάτια. Απομακρύνει απαλά ρύπους και μακιγιάζ, χωρίς να χρειάζεται να ξεπλυθεί με νερό. Σύμπλεγμα συστατικών φυτικής προέλευσης με μαλακτική & ενυδατική δράση...

Μενού

Ρυθμίσεις

Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος