×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.
Menu

NATURA SIBERICA Oblepikha scalp scrub, για το τριχωτό της κεφαλής, για όλους τους τύπους μαλλιών, 200ml

Η Oblepikha Siberica προσφέρει μια μοναδική θεραπεία για τη φροντίδα του τριχωτού της κεφαλής σας. Το εντατικής τριπλής δράσης scrub καθαρίζει βαθιά το τριχωτό της κεφαλής και εμποδίζει την απώλεια μαλλιών, αυξάνοντας τη ροή του αίματος στον θύλακα της τρίχας.

Περιορισμένη προσφορά
10,28 € 17,14 €
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Κωδικός:
0277E
Μάρκα:
Περιγραφή

• καθαρίζει σε βάθος το τριχωτό της κεφαλής.

• συσφίγγει τον θύλακα της τρίχας.

• διεγείρει την ανάπτυξη των μαλλιών.

• προλαμβάνει την πιτυρίδα.

Εξισορροπεί την παραγωγή σμήγματος και εμποδίζει την πιτυρίδα. Οι βιταμίνες και τα αμινοξέα της σύνθεσης θρέφουν και επανορθώνουν τα μαλλιά, ενώ τα έλαια ιπποφαές από την περιοχή Altai και από αμάραντο συμβάλλουν στην παραγωγή κερατίνης, η οποία χαρίζει στα μαλλιά λάμψη και δύναμη. Η καλέντουλα, η άγρια μέντα Σιβηρίας και η οξαλίδα αναζωογονούν το τριχωτό της κεφαλής και θρέφουν τις ρίζες των μαλλιών.

Οδηγίες χρήσης: Εφαρμόστε στο νωπό δέρμα της κεφαλής, κάντε ελαφρύ μασάζ, αφήστε το για 3 λεπτά και στη συνέχεια ξεβγάλετε με άφθονο νερό. Κατόπιν λούστε τα μαλλιά σας με σαμπουάν. Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε μια φορά την εβδομάδα.

0% SLS                0% SLES

0% Mineral oils       0% PEG

0% Parabens           0% Γλυκόλες  

Δε χρησιμοποιήθηκαν ΓΤΟ.

Λεπτομέρειες
0277E

Χαρακτηριστικά

Κατάλληλο για
Vegans
Τύπος προϊόντος
Peeling
Τύπος Μαλλιών
Όλοι οι τύποι
Ανάγκη Μαλλιών
Ενδυνάμωση
Ενυδάτωση
Θρέψη
Καθαρισμός
Σχετικά προϊόντα
NATURA SIBERICA Oblepikha Μαλακτικό για μέγιστο όγκο, για όλους τους τύπους μαλλιών, 400ml NATURA SIBERICA Oblepikha Μαλακτικό για μέγιστο όγκο, για όλους τους τύπους μαλλιών, 400ml
Περιορισμένη προσφορά
Κωδικός: 0116E
7,40 € 12,33 €
Το μαλακτικό Oblepikha (Ιπποφαές) δίνει στα μαλλιά μέγιστο όγκο, λάμψη και πυκνότητα, τα προστατεύει από τις βλαβερές συνέπειες της θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια του styling.
NATURA SIBERICA Οblepikha Μask for dry and normal hair, Μάσκα μαλλιών, για ξηρά και κανονικά μαλλιά, 300ml NATURA SIBERICA Οblepikha Μask for dry and normal hair, Μάσκα μαλλιών, για ξηρά και κανονικά μαλλιά, 300ml
Περιορισμένη προσφορά
Κωδικός: 0239E
12,34 € 20,57 €
Η μάσκα μαλλιών Oblepikha διαβρέχει τα μαλλιά με την απαραίτητη υγρασία και θρεπτικά συστατικά, προστατεύει από την θερμότητα κατά τη διάρκεια του ζεστού styling για να φέρει πίσω την ομορφιά και την υγεία των μαλλιών.
NATURA SIBERICA Oblepikha Shampoo for all hair types, Σαμπουάν για μέγιστο όγκο, 400ml NATURA SIBERICA Oblepikha Shampoo for all hair types, Σαμπουάν για μέγιστο όγκο, 400ml
Περιορισμένη προσφορά
Κωδικός: 0314E
7,40 € 12,33 €
Δίνει στα μαλλιά απίστευτο όγκο από τις ρίζες. Θρέφει και εμπλουτίζει τα μαλλιά με την απαραίτητη υγρασία. Κάνει τα μαλλιά πιο δυνατά και ελαστικά.

Μενού

Ρυθμίσεις

Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος