×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.
Menu

NATURA SIBERICA Dr.Konopka's Έλαιο μαλλιών N37 για καταπολέμηση της πιτυρίδας, 30 ml

Το πιστοποιημένο βιολογικό έλαιο μαλλιών Dr. Konopka's συμβάλλει στην καταπολέμηση της πιτυρίδας, καταπραΰνοντας το ευαίσθητο τριχωτό και χαρίζοντας υγεία στα μαλλιά.

Περιορισμένη προσφορά
7,88 € 13,13 €
Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες
Κωδικός:
9263E
Μάρκα:
Περιγραφή

Σε ένα μικρό Doctor Konopka's κατάστημα με βότανα μπορείτε να βρείτε μια θεραπεία για κάθε περίσταση. Η οικογένεια του Doctor Konopka's έχει συλλέξει προσεκτικά και έχει διατηρήσει συνταγές με αναζωογονητικό βάλσαμο, αφεψήματα και αλοιφές με βάση τα θεραπευτικά βότανα και έχουν περάσει αυτά τα μυστικά από γενιά σε γενιά.

Βάση: Φυσικά βιολογικά εκχυλίσματα και έλαια ψευδομουριάς, τεϊόδεντρου και αργανιάς.

* Το αντιβακτηριδιακό έλαιο τεϊόδεντρου καταπολεμά την πιτυρίδα.

* Το ελαιόλαδο προλαμβάνει την ξηρότητα και το ξεφλούδισμα στο τριχωτό της κεφαλής.

* Το εκχύλισμα καλέντουλας ρυθμίζει τη λειτουργία των σμηγματογόνων αδένων και προλαμβάνει τους ερεθισμούς.

* Το έλαιο από σπόρους σμέουρου είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε και έχει αντιφλεγμονώδη δράση.

* Το εκχύλισμα ψευδομουριάς τονώνει το τριχωτό της κεφαλής.

* Το δενδρολίβανο προλαμβάνει το ξεφλούδισμα, χαρίζοντας στα μαλλιά ζωντάνια και λάμψη.

* Το εκχύλισμα άρνικας βελτιώνει τη δομή της τρίχας.

* Το έλαιο αργανιάς επανορθώνει τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής.

* Το έλαιο jojoba προστατεύει ενάντια στην πιτυρίδα και δυναμώνει τα μαλλιά από τις ρίζες.

* Το νυχτολούλουδο δυναμώνει και θρέφει τα μαλλιά μειώνοντας το σπάσιμο.

Οδηγίες χρήσης: Τοποθετήστε μικρή ποσότητα ελαίου κάνοντας μασάζ στις ρίζες των μαλλιών και τυλίξτε τα μαλλιά σας με μια πετσέτα. Αφήστε το για 15-20 λεπτά και ξεβγάλτε το καλά με σαμπουάν.

Vegan Society

Απαιτήσεις για πιστοποιημένα καλλυντικά:

1. Απαγόρευση της χρήσης προϊόντων ή συστατικών ζωικής προέλευσης για την παρασκευή καλλυντικών. Στη σύνθεση των καλλυντικών δεν θα πρέπει να περιλαμβάνεται ούτε καν γάλα ή μέλι.

2. Η απαγόρευση της διεξαγωγής πειραμάτων σε ζώα για δοκιμές καλλυντικών προϊόντων ή συστατικών τους, με πρωτοβουλία του κατασκευαστή, για λογαριασμό του, ή από τρίτους που βρίσκονται υπό τον έλεγχο του κατασκευαστή.

3. Απαγορεύεται η χρήση οποιωνδήποτε ΓΤΟ που περιλαμβάνουν γονίδια ζώων.

Ενεργά συστατικά:

Έλαιο από καρπούς ελιάς

Είναι τέλειο αντιοξειδωτικό, πλούσιο σε βιταμίνες Ε και Α που παρατείνουν τη νεανικότητα, τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος. Επιπλέον, είναι πλούσιο σε μονοακόρεστα λιπαρά, τα οποία καθυστερούν τον σχηματισμό ρυτίδων. Το λάδι ελιάς μαλακώνει το δέρμα, προλαμβάνει τις φολίδες, καταπολεμά τις ραγάδες και βοηθάει στην εξουδετέρωση της κυτταρίτιδας. Το λάδι ελιάς προστατεύει από το ξεφλούδισμα των νυχιών και την ψαλίδα των μαλλιών, αλλά τρέφει και ενισχύει τον βολβό της τρίχας.

Έλαιο από τεϊόδενδρο

Μειώνει την εμφάνιση της ακμής, καταπολεμάει τις φλεγμονές και τα εξανθήματα, καθαρίζει τους πόρους και εμποδίζει τον σχηματισμό ουλών που προκαλούνται από την ακμή. Προστατεύει από τις μυκητιάσεις και εξουδετερώνει τη δυσοσμία. Καταπολεμά την υπερβολική παραγωγή σμήγματος, γεγονός το οποίο το καθιστά απαραίτητο για λιπαρές και μικτές επιδερμίδες, καθώς και σε περιπτώσεις βαριάς πιτυρίδας. Επαναφέρει τους σπασμένους βολβούς των τριχών, εμποδίζοντας την τριχόπτωση και επιταχύνοντας την επούλωση πληγών.

Έλαιο από Μαροκινό σιδηρόξυλο (αργανέλαιο)

Ενυδατώνει και θρέφει αποτελεσματικά τα μαλλιά και το κεφάλι. Διατηρεί τα μαλλιά λαμπερά και βοηθάει στην καταπολέμηση των εξανθημάτων του δέρματος.

Έλαιο από σπόρους χοχόμπα

Ενυδατώνει και μαλακώνει αποτελεσματικά το δέρμα, δημιουργώντας ένα προστατευτικό ημι-διαπερατό στρώμα λιπιδίων στην επιφάνειά του. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό σε προϊόντα περιποίησης μαλλιών, καθώς το έλαιο θρέφει ενεργά το τριχωτό της κεφαλής και κάνει τα μαλλιά μαλακά και ευκολοχτένιστα.

Έλαιο σμέουρου

Οι αντιοξειδωτικές του ιδιότητες οφείλονται στην υψηλή συγκέντρωση βιταμίνης Ε με τη μορφή της άλφα-Τοκοφερόλης E306 και γάμμα-Τοκοφερόλης E308. Αυτές είναι οι πιο ενεργές μορφές βιταμίνης Ε. Το έλαιο περιέχει μαλακτικές και ενυδατικές ιδιότητες και ενισχύει την αναγέννηση του δέρματος.

Έλαιο νυχτολούλουδου

Ενυδατώνει δραστικά, ενθαρρύνει το μαλάκωμα του δέρματος, καταπραΰνει από ερεθισμούς και καθυστερεί τη γήρανση δέρματος.

Έλαιο δεντρολίβανου

Παράγεται μέσω της απόσταξης ατμού του ανώτερου μέρους του φυτού. Έχει ένα δυνατό, ζεστό άρωμα καμφοράς που ανακουφίζει από την κούραση και δίνει διαύγεια του νου. Παρέχει ισχυρή αντισηπτική δράση, επιταχύνει την παροχή αίματος και τονώνει το δέρμα.

Εκχύλισμα άνθους καλέντουλας

Το εκχύλισμα καλέντουλας έχει αντιφλεγμονώδεις και θεραπευτικές δράσεις. Καταπραΰνει και επουλώνει το ερεθισμένο δέρμα. Είναι ιδανικό για ευαίσθητα δέρματα.

Εκχύλισμα μούρου

Πλούσιο σε βιταμίνη C, τρέφει και αναζωογονεί το δέρμα και τα μαλλιά. Προστατεύει το δέρμα από τις βλαβερές συνέπειες των υψηλών και χαμηλών θερμοκρασιών, βοηθώντας την αποκατάσταση και την απόκτηση όμορφου δέρματος. Είναι κατάλληλο για ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες, καθώς τα λιπαρά οξέα στο εκχύλισμα μούρου όχι μόνο ενυδατώνουν το δέρμα αλλά βοηθούν επίσης στην ανάπλαση του προστατευτικού φράγματος, ενώ καταπραΰνουν άμεσα την αίσθηση τραβήγματος. Η Βιταμίνη Ε, οι φυτοστερόλες και τα καρετονοειδή επιβραδύνουν τη διαδικασία της γήρανσης, ενώ επιπλέον προστατεύουν το δέρμα από τη βλαβερή υπεριώδη ακτινοβολία.

Εκχύλισμα ανθών άρνικας

Η άρνικα είναι ένας δοκιμασμένος αναστολέας της μελανίνης και ένας από τους καλύτερους διεγέρτες της μικροκυκλοφορίας.Εξαφανίζει τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο κάτω από τα μάτια. Έχει θεραπευτικές και αντιφλεγμονώδεις δράσεις.

Λεπτομέρειες
9263E

Χαρακτηριστικά

Κατάλληλο για
Vegans
Τύπος προϊόντος
Λάδι
Τύπος Μαλλιών
Όλοι οι τύποι
Ανάγκη Μαλλιών
Επανόρθωση
Ευαίσθητο τριχωτό
Θρέψη
Λάμψη
Πιτυρίδα
Σχετικά προϊόντα
KORRES Σαμπουάν για Πιτυρίδα & Ξηροδερμία, Δάφνη & Echinacea 1+1 Δώρο, 250mlx2 KORRES Σαμπουάν για Πιτυρίδα & Ξηροδερμία, Δάφνη & Echinacea 1+1 Δώρο, 250mlx2
Περιορισμένη προσφορά
Κωδικός: 01.03.01.0011
8,61 € 12,30 €
Χωρίς απόθεμα
Εξειδικευμένο σαμπουάν με εκχυλίσματα από Δάφνη και Echinacea, που φροντίζουν την υγεία του τριχωτού προστατεύοντας από την πιτυρίδα.
NATURA SIBERICA Super Siberica, Mint, Bereza & Retinol, Μαλακτικό, για βαθύ καθαρισμό και φρεσκάδα, για λιπαρά μαλλιά, 400 ml NATURA SIBERICA Super Siberica, Mint, Bereza & Retinol, Μαλακτικό, για βαθύ καθαρισμό και φρεσκάδα, για λιπαρά μαλλιά, 400 ml
Περιορισμένη προσφορά
Κωδικός: 0852E
8,96 € 14,93 €
Το μαλακτικό αυτό βασίζεται στον υδρολύτη οργανικής μέντας. Σε συνδυασμό με το οργανικό εκχύλισμα αχίλλειας, διευκολύνει το βούρτσισμα, καθαρίζει βαθιά το τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά, καταπολεμά την πιτυρίδα,...
NATURA SIBERICA Super Siberica, Mint, Bereza & Retinol, Μάσκα για βαθύ καθαρισμό και φρεσκάδα για λιπαρά μαλλιά, 300 ml NATURA SIBERICA Super Siberica, Mint, Bereza & Retinol, Μάσκα για βαθύ καθαρισμό και φρεσκάδα για λιπαρά μαλλιά, 300 ml
Περιορισμένη προσφορά
Κωδικός: 0869E
11,78 € 19,64 €
Η μάσκα αυτή βασίζεται στον υδρολύτη οργανικής μέντας και έχει δημιουργηθεί ειδικά για την εντατική φροντίδα λιπαρών μαλλιών. Σε συνδυασμό με την Αρτεμισία, ρυθμίζει την ισορροπία του δέρματος του κεφαλιού, καταπολεμά...
NATURA SIBERICA Anti-dandruff Shampoo, Σαμπουάν Κατά της Πιτυρίδας, Ευαίσθητο Δέρμα, 400 ml NATURA SIBERICA Anti-dandruff Shampoo, Σαμπουάν Κατά της Πιτυρίδας, Ευαίσθητο Δέρμα, 400 ml
Περιορισμένη προσφορά
Κωδικός: 0628E
9,12 € 15,20 €
Αυτό το ήπιο σαμπουάν έχει σχεδιαστεί ειδικά για την φροντίδα του ευαίσθητου τριχωτού της κεφαλής για να μειώσει την εμφάνιση της πιτυρίδας.
NATURA SIBERICA Super Siberica Mint, Bereza & Retinol, Σαμπουάν για βαθύ καθαρισμό και φρεσκάδα για λιπαρά μαλλιά, 400 ml NATURA SIBERICA Super Siberica Mint, Bereza & Retinol, Σαμπουάν για βαθύ καθαρισμό και φρεσκάδα για λιπαρά μαλλιά, 400 ml
Περιορισμένη προσφορά
Κωδικός: 0876E
8,96 € 14,93 €
Το σαμπουάν αυτό βασίζεται στον υδρολύτη οργανικής μέντας. Καθαρίζει βαθιά το τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά, καταπολεμά την πιτυρίδα, παρέχει διαρκή αίσθηση φρεσκάδας και μεταξένια αίσθηση στα μαλλιά.

Μενού

Ρυθμίσεις

Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος