×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.
Menu

KORRES PROMO Λευκή Πεύκη Ορός Προσώπου για Αναπλήρωση Όγκου 30ml & Eau de Toilette Άρωμα 10ml & Drama Volume Mascara Black 4ml

Πακέτο προσφοράς με Λευκή Πεύκη Serum Ορός Προσώπου για Αναπλήρωση Όγκου 30ml & Eau de Toilette Άρωμα 10ml & Drama Volume Mascara Black μάσκαρα 4ml

Περιορισμένη προσφορά
27,95 € 43,00 €
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Κωδικός:
10.01.0091
Μάρκα:
Περιγραφή

Λευκή Πεύκη Αναπλήρωση Όγκου Ορός Προσώπου, 30ml

Κρεμώδης ορός ειδικά σχεδιασμένος για γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση, μειώνει την εμφάνιση βαθιών ρυτίδων βοηθά στην καταπολέμηση της χαλάρωσης του δέρματος και δρα στοχευμένα σε κηλίδες γήρανσης.

Χρήση: Απλώστε πρωί και βράδυ σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Για καλύτερα αποτελέσματα ασκήστε ελαφριές πιέσεις με τις παλάμες σας και αφήστε το να απορροφηθεί. Μετά εφαρμόστε την αγαπημένη σας κρέμα Λευκή Πεύκη.

Cashmere Kumquat Eau De Toilette, 10ml

Scent Identity : Floral, Oriental, Woody

Σε αυτό το εκλεπτυσμένο άρωμα το γλυκό, αναζωογονητικό κουμκουάτ έχει τον πρώτο λόγο. Ακολουθούν νότες από άνθη πορτοκαλιάς και βανίλιας, γλυκόπικρα εσπεριδοειδή, η οξύτητα του λεμονιού και η γήινη φρεσκάδα του κέδρου, σε φόντο εμπνευσμένο από τον αισθησιασμό του πολυτελούς κασμίρ.

  • Top Notes : Kumquat, Mandarin, Orange
  • Heart Notes : Orange Blossom, Jasmine, Almond
  • Base Notes : Cashmere, Cedarwood, Vanilla

Χρήση: Ψεκάστε απευθείας στην επιδερμίδα στα σημεία των παλμών (λαιμός, εσωτερικό καρπών / αγκώνων) και αφήστε να στεγνώσει αποφεύγοντας την τριβή για τη μέγιστη διάρκεια και απόδοση του αρώματος.

Volcanic Minerals Μάσκαρα Μαύρη, 4ml

Drama Volume μάσκαρα που προσφέρει τις πιο μεγάλες και πυκνές βλεφαρίδες για ένα εντυπωσιακό βλέμμα!

Το ειδικά σχεδιασμένο βουρτσάκι αναδεικνύει ακόμα και την πιο μικρή βλεφαρίδα για να δώσει όγκο, καμπυλότητα και μήκος, πετυχαίνοντας ένα πολυδιάστατο αποτέλεσμα. Εµπλουτισµένη µε τονωτικά ηφαιστειακά ιχνοστοιχεία και ένα σύµπλεγµα πεπτιδίων και βιταμινών για να δυναμώνει, να θρέφει και να περιποιείται τις βλεφαρίδες.

Χρήση: Εφαρμόστε την Volcanic Minerals Drama Volume Μάσκαρα με ανοδική κίνηση από τη ρίζα προς την άκρη των βλεφαρίδων. Για μεγαλύτερη ένταση στο βλέμμα, εφαρμόστε 3 στρώσεις προϊόντος χωρίς να αφήνετε το προϊόν να στεγνώσει μεταξύ των στρώσεων.

Λεπτομέρειες
10.01.0091

Χαρακτηριστικά

Ύφη προϊόντος
Κρέμα
Τύπος επιδερμίδας
Κανονική
Μικτή
Ξηρή
Πολύ ξηρή
Ανάγκη
Αντιγήρανση 40+
Αντιγήρανση 50+
Αντιγήρανση 60+
Ενυδάτωση
Θρέψη
Σύσφιξη
Σχετικά προϊόντα
KORRES Greek Yoghurt Foaming Cream Cleanser, Αφρώδης Κρέμα Καθαρισμού Προσώπου, 400 ml KORRES Greek Yoghurt Foaming Cream Cleanser, Αφρώδης Κρέμα Καθαρισμού Προσώπου, 400 ml
Περιορισμένη προσφορά
Κωδικός: 01.01.01.0035
11,88 € 19,80 €
Πλούσια αφρώδης κρέμα καθαρισμού με ελληνικό Γιαούρτι, ένα συστατικό γνωστό από την ελληνική παράδοση για την ενυδατική του δράση. Αφαιρεί αποτελεσματικά ρύπους, μακιγιάζ και μάσκαρα χωρίς να ερεθίζει. Χωρίς σαπούνι. 
KORRES Greek Yoghurt Deep Hydrating Face Mask Hyaluronic Acid, Μάσκα Προσώπου για Ενισχυμένη Ενυδάτωση & Θρέψη, 20ml KORRES Greek Yoghurt Deep Hydrating Face Mask Hyaluronic Acid, Μάσκα Προσώπου για Ενισχυμένη Ενυδάτωση & Θρέψη, 20ml
Περιορισμένη προσφορά
Κωδικός: 01.01.03.0018
4,75 € 7,30 €
Μάσκα προσώπου με Γιαούρτι, ένα συστατικό γνωστό από την ελληνική παράδοση για την ενυδατική του δράση. Με ανάλαφρη υφή, προσφέρει ευχάριστη αίσθηση δροσιάς και ενυδατώνει σε βάθος χαρίζοντας ξεκούραστη όψη.
KORRES Πρωτεΐνες Γάλακτος Μαντηλάκια Καθαρισμού & Ντεμακιγιάζ, 1+1 Δώρο, 2x25τμχ KORRES Πρωτεΐνες Γάλακτος Μαντηλάκια Καθαρισμού & Ντεμακιγιάζ, 1+1 Δώρο, 2x25τμχ
Περιορισμένη προσφορά
Κωδικός: 01.01.01.0011
4,48 € 6,40 €
Χωρίς απόθεμα
Υγρά μαντηλάκια που καθαρίζουν το δέρμα, απομακρύνοντας ρύπους και σκόνη, ενώ αφαιρούν αποτελεσματικά το μακιγιάζ από το πρόσωπο και τα μάτια.

Μενού

Ρυθμίσεις

Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος