×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.
Menu

BEPANTHOL Sensiderm Eczema Κρέμα για Έκζεμα και Ατοπική Δερματίτιδα, 50gr

Η Bepanthol Sensiderm Eczema είναι μία κρέμα με ειδική σύνθεση, η οποία παρέχει κλινικά αποδεδειγμένη ανακούφιση από τον κνησμό (φαγούρα) και το ερύθημα που μπορεί να προκληθεί από δερματικούς ερεθισμούς όπως έκζεμα/ατοπική δερματίτιδα, έντονη ξηροδερμία, αλλεργικές αντιδράσεις δέρματος.

Περιορισμένη προσφορά
14,00 € 17,50 €
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Κωδικός:
01.02.03.0008
Μάρκα:
Περιγραφή

Το έκζεμα είναι ένας γενικός όρος για το ξηρό και φλεγμονώδες δέρμα, που συχνά προκαλείται από την ατοπική δερματίτιδα αλλά και από άλλες καταστάσεις. 

Η ατοπική δερματίτιδα, η αλλεργική δερματίτιδα και η εξ’ επαφής δερματίτιδα είναι δερματικές ασθένειες που συνοδεύονται από ερύθημα και έντονο κνησμό. 

Ιδιαίτερα στην ατοπική δερματίτιδα, η οποία είναι μια δερματική ασθένεια που εμφανίζεται με μεγάλη συχνότητα σε βρέφη, νήπια και παιδιά, ο κνησμός είναι ιδιαίτερα έντονος και επίμονος, με αποτέλεσμα να επηρεάζει την ποιότητα ζωής του ασθενούς.

Η Bepanthol Sensiderm Eczema εξαιτίας της ειδικής σύνθεσής της και του μηχανισμού δράσης της, αποκαθιστά τον επιδερμικό φραγμό, αποδεδειγμένα ανακουφίζει από τον κνησμό σε 30 λεπτά από την εφαρμογή, προσφέρει διαρκή ενυδάτωση και ενίσχυση της ανάπλασης της επιδερμίδας.

Κατάλληλη: για την ανακούφιση από τον κνησμό και το ερύθημα που προκαλούνται από ερεθισμούς του δέρματος σε βρέφη, παιδιά και ενήλικες.

Χρήση: Η Bepanthol Sensiderm Eczema μπορεί να εφαρμόζεται όπως είναι απαραίτητο στο προσβεβλημένο, χωρίς τραυματισμούς, δέρμα.

Λεπτομέρειες
01.02.03.0008

Χαρακτηριστικά

Κατάλληλο για
Βρέφη
Παιδιά
Τύπος επιδερμίδας
Ατοπικό δέρμα
Ερεθισμένη
Ευαίσθητη
Πολύ ξηρή
Ανάγκη
Έκζεμα
Ενυδάτωση
Σχετικά προϊόντα
FREZYDERM Atoprel Foamy Shampoo, Σαμπουάν για την Ατοπική Δερματίτιδα, 150ml FREZYDERM Atoprel Foamy Shampoo, Σαμπουάν για την Ατοπική Δερματίτιδα, 150ml
Περιορισμένη προσφορά
Κωδικός: 01.03.01.0004
11,55 € 16,50 €
Ειδικό σαμπουάν σε μορφή αφρού για το ξηρό, ευαίσθητο, με ατοπική προδιάθεση δέρμα. Προσφέρει ήπιο καθαρισμό, ενυδάτωση και προστασία από την ανάπτυξη μικροβίων. Δεν τσούζει τα ματιά.
FREZYDERM Atoprel Bath Cream, Αφρόλουτρο για την Ατοπική Δερματίτιδα, 150ml FREZYDERM Atoprel Bath Cream, Αφρόλουτρο για την Ατοπική Δερματίτιδα, 150ml
Περιορισμένη προσφορά
Κωδικός: 01.02.01.0003
12,10 € 16,80 €
Χωρίς απόθεμα
Κρεμώδες καθαριστικό για το ξηρό, αντιδραστικό, ερεθισμένο, υπερευαίσθητο δέρμα με ατοπική προδιάθεση, σε φάση ύφεσης. Προσφέρει ήπιο καθαρισμό και ενυδάτωση, με αντιμικροβιακούς παράγοντες.

Μενού

Ρυθμίσεις

Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος