×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.
Menu

KORRES Αμπέλι Σαντορίνης Ενυδατικό Γαλάκτωμα Σώματος, 200ml

Φρέσκο, φρουτώδες άρωμα σταφυλιών, μούρων, βιολέτας με δροσιστικές νότες lime. Ενυδατικό γαλάκτωμα πλούσιο σε Αμυγδαλέλαιο, Αλόη και προβιταμίνη Β5, που τονώνουν την επιδερμίδα και ενισχύουν την ελαστικότητά της.

Περιορισμένη προσφορά
6,63 € 10,20 €
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Κωδικός:
01.02.03.0033
Μάρκα:
Περιγραφή

Προερχόμενο από το άγονο ηφαιστειακό έδαφος του νησιού, το εκχύλισμα από Αμπέλι Σαντορίνης είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά στοιχεία. Προσφέρει “ενέργεια” στο δέρμα για μία ολικά ανανεωμένη όψη.

Το Ενυδατικό Γαλάκτωμα Αμπέλι Σαντορίνης τονώνει την επιδερμίδα και ενισχύει την ελαστικότητά της, ενώ το ομώνυμο αφρόλουτρο είναι εξαιρετικά ενυδατικό -και τα δύο συνεργούν για την πιο απαλή επιδερμίδα. 100% των γυναικών αισθάνθηκε το δέρμα άμεσα ενυδατωμένο, απαλό και αναζωογονημένο, με υγιή όψη . Η σειρά Αμπέλι Σαντορίνης “κλείνει” το διακριτικό, γλυκό άρωμα της ποικιλίας Ασύρτικο, όπως έχει διαμορφωθεί από το ηφαιστειογενές έδαφος και τη θαλάσσια αύρα. Νότες πράσινου μήλου, κίτρου, ροδάκινου μαζί με τη χαρακτηριστική μεταλλικότητα. Ένα φρέσκο άρωμα ανθισμένων αμπελώνων και αναμνήσεων ελληνικού καλοκαιριού.

Χρήση: Μετά το ντουζ ή το μπάνιο σας, απλώστε το προϊόν σε όλο σας το σώμα κάνοντας παράλληλα ελαφρύ μασάζ. Περιμένετε λίγο μέχρι να απορροφηθεί από την επιδερμίδα προτού ντυθείτε.

Ορατή δράση: 100% των γυναικών αισθάνθηκε το δέρμα άμεσα ενυδατωμένο, απαλό και σφριγηλό με την πρώτη εφαρμογή, απολαμβάνοντας τη συνολικά υγιή όψη του*.In vivo τεστ αυτο-αξιολόγησης, 32 γυναίκες, ηλικίας 18-55 ετών * Σε συνέχεια εφαρμογής του προϊόντος για διάστημα ενός μήνα.

Λεπτομέρειες
01.02.03.0033

Χαρακτηριστικά

Ύφη προϊόντος
Γαλάκτωμα
Τύπος επιδερμίδας
Όλοι οι τύποι
Ανάγκη
Ενυδάτωση
Σχετικά προϊόντα
KORRES Αφρόλουτρο Αμπέλι Σαντορίνης, 250ml KORRES Αφρόλουτρο Αμπέλι Σαντορίνης, 250ml
Περιορισμένη προσφορά
Κωδικός: 01.02.01.0043
4,62 € 7,10 €
Φρέσκο, φρουτώδες άρωμα σταφυλιών, μούρων και βιολέτας με δροσιστικές νότες lime. Αφρόλουτρο εμπλουτισμένο με πρωτεΐνες Σιταριού και εκχυλίσματα Αλόης και Αλθαίας, βοηθά στη διατήρηση των επιπέδων ενυδάτωσης της...
KORRES Αφρόλουτρο Βανίλια Κανέλα, 250ml KORRES Αφρόλουτρο Βανίλια Κανέλα, 250ml
Περιορισμένη προσφορά
Κωδικός: 01.02.01.0038
4,62 € 7,10 €
Απολαυστικό σαν καραμέλα βουτύρου. Με άρωμα βανίλιας και θερμές νότες ξύλου. Αφρόλουτρο με πρωτεΐνες Σιταριού και βιολογικό εκχύλισμα Αλθαίας, που διατηρεί σταθερά τα επίπεδα ενυδάτωσης, ιδανικό για καθημερινή χρήση.
NATURA SIBERICA Organic Shop Body Desserts Almond & Honey Milk, Αναζωογονητικό απολεπιστικό σώματος, 450 ml NATURA SIBERICA Organic Shop Body Desserts Almond & Honey Milk, Αναζωογονητικό απολεπιστικό σώματος, 450 ml
Περιορισμένη προσφορά
Κωδικός: 2073E
11,54 € 19,23 €
Χάρη στην ανάλαφρη φόρμουλά της, η μους θρέψης σώματος από αμύγδαλο και μέλι Almond & Honey συμβάλλει στην αποκατάσταση της φυσικής ενέργειας της επιδερμίδας σας και στη διατήρηση της νεότητας και της ομορφιάς της.

Μενού

Ρυθμίσεις

Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος