×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.
Menu

LAMBERTS Alfa Lipoic Acid 300mg, 90 tabs

Το Alpha Lipoic Acid (ALA), γνωστό επίσης και ως thioctic acid ή απλώς lipoic acid, αποτελεί μία ουσία που δομικά προσομοιάζει με βιταμίνη και η οποία έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον τα τελευταία χρόνια εξαιτίας της ικανότητάς του να δρα ως ένα πανίσχυρο αντιοξειδωτικό καθώς και του ρόλου που διαδραματίζει στην παραγωγή ενέργειας.

Περιορισμένη προσφορά
26,40 € 33,00 €
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Κωδικός:
08.01.13.0001
Μάρκα:
Περιγραφή

Επειδή είναι δύσκολο να λάβουμε θεραπευτικές ποσότητες Alpha Lipoic Acid από διατροφικές πηγές, η συμπληρωματική χορήγηση είναι πλέον αρκετά διαδομένη και για τον λόγο αυτό πολλοί γιατροί συνιστούν την λήψη του σε άτομα που εμφανίζουν υψηλά επίπεδα οξειδωτικού στρες.

Κάθε ταμπλέτα Alpha Lipoic Acid της Lamberts παρέχει 300mg Alpha Lipoic Acid, καθιστώντας το ως ένα από τα πιο υψηλής δραστικότητας προϊόντα α-λιποϊκού οξέος.

Κατάλληλο για χορτοφάγους & vegans

Χρόνος αφομοίωσης: Λιγότερο από 1 ώρα.

Δοσολογία: 2 ταμπλέτες ημερησίως με ή χωρίς φαγητό. Ως αντιοξειδωτικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί μία χαμηλότερη δόση της 1 ταμπλέτας ημερησίως. Μην υπερβαίνετε την προτεινόμενη ημερήσια δοσολογία.

Προφυλάξεις: Δεν πρέπει να λαμβάνεται από έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες. Άτομα που πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη θα πρέπει να συμβουλευτούν τον γιατρό τους πριν τη χρήση του Alpha Lipoic Acid επειδή μπορεί να αυξήσει τη δραστικότητα της ινσουλίνης.

Λεπτομέρειες
08.01.13.0001

Χαρακτηριστικά

Κατάλληλο για
Vegans
Τύπος προϊόντος
Ταμπλέτες
Σχετικά προϊόντα
Δεν υπάρχουν στοιχεία

Μενού

Ρυθμίσεις

Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος