×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.
Menu

PHARMATRUST Ελληνικό Ολικό Εκχύλισμα 3% CBD 300mg, 10ml

Το Oλικό εκχύλισμα Kannavis αποτελεί υψηλής ποιότητας έλαιο κάνναβης με πάνω από 80 διαφορετικά φυτοκανναβινοειδή συστατικά απαραίτητα για τον οργανισμό. Είναι ένα φυσικό προϊόν, χωρίς πρόσθετα χημικά,διαλυμένο μέσα σε βιολογικό λάδι κάνναβης (προϊόν έκθλιψης από σπόρους , πλούσιο σε ω-λιπαρά). Καλλιεργείται στην Ελλάδα χωρίς την χρήση χημικών και η συγκομιδή της έγινε με χέρι, για να διατηρηθούν όλα τα πολύτιμα συστατικά των ανθών του φυτού κι αυτό το καθιστά ένα έντιμο προϊόν με φυσικές πρώτες ύλες.

Περιορισμένη προσφορά
20,48 € 25,60 €
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Κωδικός:
08.08.07.001
Μάρκα:
Περιγραφή

Η Κανναβιδιόλη (CBD), είναι το βασικότερο κανναβινοειδές της κάνναβης, μη ψυχοδραστική ουσία, με πολλά οφέλη για τον οργανισμό. Κλινικές έρευνες αποδεικνύουν ότι έχει προστατευτική και ρυθμιστική δράση στο ΚΝΣ (αϋπνίες, χρόνιο άγχος, ένταση, stress), αναλγητική δράση (δραστικότατη σε ημικρανίες, πονοκεφάλους), καταπραϋντική και αντιφλεγμονώδη δράση σε πόνους (αρθρώσεις, ρευματιασμοί κτλ).

Τι είναι τα κανναβινοειδή; Τα Κανναβινοειδή είτε βρίσκονται στο φυτό και ονομάζονται φυτοκανναβινοειδή είτε παράγονται φυσικά από τον ανθρώπινο οργανισμό και ονομάζονται ενδοκανναβινοειδή. Πρόκειται για χημικές ενώσεις που αλληλεπιδρούν με το κεντρικό ρυθμιστικό σύστημα του σώματος που ονομάζεται ενδοκανναβινοειδές σύστημα.

Το σύστημα αυτό έχει δύο είδη υποδοχέων, οι CB1 Yποδοχείς, βρίσκονται κυρίως στο κεντρικό νευρικό σύστημα (Εγκεφαλικός φλοιός, νωτιαίος μυελός, βασικά γάγγλια, ιππόκαμπος, κοιλιακή κοιλότητα), λιπώδης ιστός, μύες, πεπτικό σύστημα, ενώ οι CB2 Yποδοχείς, βρίσκονται στο Περιφερικό Νευρικό Σύστημα, κυρίως όμως στα κύτταρα του Ανοσοποιητικού. (λεμφαδένες, σπλήνα, νωτιαίο μυελό, αμυγδαλές, λευκοκύτταρα, μακροφάγα, μυελό των οστών). Λειτουργίες του ενδοκανναβινοειδούς συστήματος

  • Ρύθμιση της παραγωγής των νευροδιαβιβαστών
  • Ρύθμιση των συναισθημάτων, διάθεση, όρεξη
  • Ρύθμιση του ύπνου
  • Ρύθμιση της αντίληψης για την ένταση του πόνου
  • Νευροπροστατευτική λειτουργία, κίνηση

* Οι ανωτέρω πληροφορίες σχετικά με τα συστατικά του προϊόντος είναι αποτελέσματα μελετών. Δεν αποτελούν γνωμοδότηση του EFSA.

Λεπτομέρειες
08.08.07.001

Χαρακτηριστικά

Τύπος προϊόντος
Σταγόνες
Σχετικά προϊόντα
Δεν υπάρχουν στοιχεία

Μενού

Ρυθμίσεις

Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος