×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.
Menu

SUPERFOODS Άοσμο Σκόρδο, Συμπλήρωμα Διατροφής για την Υγεία του Καρδιαγγειακού, 50caps

Το SUPERFOODS AΟΣΜΟ ΣΚΟΡΔΟ έχει υποστεί ειδική διαδικασία κατά την οποία διατηρούνται τα σημαντικά, μοναδικά συστατικά, όπως η αλλισίνη, στα οποία οφείλει τις ιδιότητές του, χωρίς τη δυσάρεστη οσμή, συμβάλλοντας στην καλύτερη λειτουργία του καρδιαγγειακού. 

Περιορισμένη προσφορά
11,55 € 16,50 €
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Κωδικός:
08.08.13.0001
Μάρκα:
Περιγραφή

Το Σκόρδο, υπερτροφή για την υγεία του καρδιαγγειακού, χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα και έχει μελετηθεί εκτενώς για τις σημαντικές θεραπευτικές του ιδιότητες. Ο βολβός του περιέχει τουλάχιστον 400 χημικές ουσίες, με σημαντικότερη την αλλισίνη. Χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την προστασία του καρδιαγγειακού, μέσω της ρύθμισης της αρτηριακής πίεσης και της μείωσης της χοληστερόλης, την προστασία από το οξειδωτικό στρες και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού.

Οδηγίες Χρήσης: Λαμβάνετε 1 κάψουλα ημερησίως μαζί με το φαγητό ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού ή του φαρμακοποιού σας.  

Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος (<25oC). Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.

Αρ.Γνωστ. ΕΟΦ: 24648/10-3-2014.

Λεπτομέρειες
08.08.13.0001

Χαρακτηριστικά

Τύπος προϊόντος
Κάψουλες
Σχετικά προϊόντα
Δεν υπάρχουν στοιχεία

Μενού

Ρυθμίσεις

Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος