×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.
Menu

SUPERFOODS Ιπποφαές 50+ Συμπλήρωμα Διατροφής για άτομα άνω των 50, 30caps

To SUPERFOODS® ΙΠΠΟΦΑΕΣ 50+ είναι κατάλληλο για άτομα άνω των 50 ετών. Περιέχει ένα μοναδικό συνδυασμό από Ιπποφαές, Πρεβιοτικά, Μπρόκολο, Σχισάνδρα, Πεύκο, Q10, Λουτεΐνη, Βιταμίνες Α, D, E, Β6, Β12, Σελήνιο και Χρώμιο που συμβάλλουν στην φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού και τη διατήρηση υγιών μυών, οστών, δοντιών και φυσιολογικών επιπέδων γλυκόζης στο αίμα.

Περιορισμένη προσφορά
15,89 € 22,70 €
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Κωδικός:
08.08.20.0003
Μάρκα:
Περιγραφή

Το Ιπποφαές (Hippophae rhamnoides) την πολυβιταμίνη της φύσης, με 190 ενεργά συστατικά. Ο Λιναρόσπορος (Linum usitatissimum) συμβάλει στην υγεία του καρδιαγγειακού και του γαστρεντερικού καθώς επίσης βοηθά στη διατήρηση του σακχάρου σε φυσιολογικά επίπεδα. Οι Σπόροι Κολοκύθας βοηθά στην υγεία ουροποιητικού συστήματος και προστάτη. Το Ginseng (panax ginseng) βοηθά στη διατήρηση των επιπέδων ενέργειας και την βελτίωση της διάθεσης. H Λουτεΐνη συμβάλει στην διατήρηση της υγείας των ματιών.

ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΥΠΕΡΤΡΟΦΩΝ σε κατάλληλες αναλογίες, ώστε να καλύπτουν τις βασικότερες ανάγκες ανδρών και γυναικών άνω των 50 ετών.

Ενισχυμένη σύνθεση με Α, D, E, Β6, Β12, Σελήνιο και Χρώμιο, οι οποίες συμβάλλουν στην φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού και τη διατήρηση υγιών μυών, οστών, δοντιών και φυσιολογικών επιπέδων γλυκόζης στο αίμα καθώς και στην μείωση της κούρασης και της κόπωσης*

EFSA : επίσημοι ισχυρισμοί υγείας από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφαλείας Τροφίμων

Λεπτομέρειες
08.08.20.0003

Χαρακτηριστικά

Τύπος προϊόντος
Μαλακές κάψουλες
Σχετικά προϊόντα
Δεν υπάρχουν στοιχεία

Μενού

Ρυθμίσεις

Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος