×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.
Menu

KORRES Santorini Grape Poreless Κρέμα-Gel, 40ml

Κρέμα-gel ελαφριάς υφής για σύσφιξη πόρων και ισορροπημένη ενυδάτωση, ενισχυμένη με αντιοξειδωτικά και ταννίνες από αμπέλι Σαντορίνης.

Περιορισμένη προσφορά
15,86 € 24,40 €
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Κωδικός:
01.01.04.0060
Μάρκα:
Περιγραφή

Εμπλουτισμένο με:

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΑΠΟ ΣΤΑΦΥΛΙ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ – Θρεπτικό και πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και ταννίνες, χάρη στο ηφαιστειακό έδαφος όπου καλλιεργείται, βοηθά στη μείωση της λιπαρότητας και μειώνει την εμφάνιση των πόρων.

BHA (ΣΑΛΙΚΥΛΙΚΟ ΟΞΥ) – Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια του δέρματος και καθαρίζει σε βάθος τους φραγμένους πόρους.

Δερματολογικά ελεγμένο

Κατάλληλο για Vegans

Κρέμα-Gel ελαφριάς υφής εμπλουτισμένη με εκχύλισμα από Σταφύλι Σαντορίνης θρεπτικό και πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, πολυφαινόλες και τανίνες, χάρη στο ηφαιστειογενές έδαφος όπου καλλιεργείται, βοηθά στη ρύθμιση της λιπαρότητας και μειώνει την εμφάνιση των πόρων. Το Σαλικυλικό Οξύ, ένα φυσικό ελαιοδιαλυτό BHA που προέρχεται από το φλοιό της ιτιάς, διαπερνά το σμήγμα και τα φυσικά λάδια της επιδερμίδας φτάνοντας σε μεγαλύτερο βάθος. Καθαρίζει αποτελεσματικά τους φραγμένους πόρους κάνοντάς τους λιγότερο ορατούς. Προσφέρει ήπια απολέπιση, αποκαλύπτοντας μια λεία, βελούδινη και λαμπερή επιδερμίδα, ενώ παράλληλα βοηθά στον έλεγχο του σμήγματος και της λιπαρότητας προσφέροντας μια ισορροπημένη και υγιή όψη. Το Υαλουρονικό Οξύ μεσαίου και υψηλού μοριακού βάρους αυξάνει και κλειδώνει τα επίπεδα υγρασίας προσφέροντας άμεση και μεγάλης διάρκειας ενυδάτωση.

Ορατή δράση

1. Βελτιώνει την όψη των πόρων σε 14 μέρες*

*97% των γυναικών που δοκίμασαν KORRES Santorini Grape Poreless Κρέμα-Gel / Τεστ αυτοαξιολόγησης, 32 εθελοντές ηλικίας 18-35 ετών

2. Χαρίζει ματ αποτέλεσμα από την 1η χρήση*

*72% των γυναικών που δοκίμασαν KORRES Santorini Grape Poreless Κρέμα-Gel / Τεστ αυτοαξιολόγησης, 32 εθελοντές ηλικίας 18-35 ετών.

3. 100% των γυναικών είδαν την επιδερμίδα τους πιο λεία*

*100% των γυναικών που δοκίμασαν KORRES Santorini Grape Poreless Κρέμα-Gel / Χρήση για 14 ημέρες/ Τεστ αυτοαξιολόγησης, 32 εθελοντές ηλικίας 18-35 ετών

Χρήση: Μετά τον καθημερινό καθαρισμό, απλώστε σε πρόσωπο και λαιμό, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Για εξωτερική χρήση μόνο. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Λεπτομέρειες
01.01.04.0060

Χαρακτηριστικά

Κατάλληλο για
Vegans
Ύφη προϊόντος
Gel
Τύπος επιδερμίδας
Λιπαρή
Μικτή
Τύπος προϊόντος
Νέο Προϊόν
Ανάγκη
Ενυδάτωση
Εξισορρόπηση σμήγματος
Ματ αποτέλεσμα
Σχετικά προϊόντα
KORRES Santorini Grape Ηφαιστειακή Μάσκα Καθαρισμού, 70ml KORRES Santorini Grape Ηφαιστειακή Μάσκα Καθαρισμού, 70ml
Περιορισμένη προσφορά
Κωδικός: 01.01.03.0027
14,30 € 22,00 €
Μάσκα ήπιας απολέπισης, με ηφαιστειακή άμμο και σφαιρίδια ενεργού άνθρακα για ορατή σύσφιγξη πόρων και απομάκρυνση λιπαρότητας. Χαρίζει λεία, λαμπερή επιδερμίδα, με ματ υφή.
KORRES Santorini Grape Velvet Λάδι Προσώπου, 30ml KORRES Santorini Grape Velvet Λάδι Προσώπου, 30ml
Περιορισμένη προσφορά
Κωδικός: 01.01.07.0019
23,21 € 35,70 €
Ξηρό λάδι προσώπου για βελούδινη επιδερμίδα με μία μόνο σταγόνα. Ενυδατώνει και απαλύνει τις ατέλειες χάρη στο πλούσιο σε αντιοξειδωτικά εκχύλισμα από αμπέλι Σαντορίνης, χαρίζοντας αναζωογονημένη και λαμπερή όψη.

Μενού

Ρυθμίσεις

Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος