×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.
Menu

KORRES Santorini Grape Ηφαιστειακή Μάσκα Καθαρισμού, 70ml

Μάσκα ήπιας απολέπισης, με ηφαιστειακή άμμο και σφαιρίδια ενεργού άνθρακα για ορατή σύσφιγξη πόρων και απομάκρυνση λιπαρότητας. Χαρίζει λεία, λαμπερή επιδερμίδα, με ματ υφή.

Περιορισμένη προσφορά
14,30 € 22,00 €
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Κωδικός:
01.01.03.0027
Μάρκα:
Περιγραφή

Εμπλουτισμένη με:

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΑΠΟ ΣΤΑΦΥΛΙ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ - Θρεπτικό και πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και τανίνες, χάρη στο ηφαιστειακό έδαφος όπου καλλιεργείται, βοηθά στη μείωση της λιπαρότητας και μειώνει την εμφάνιση των πόρων.

BHA (ΣΑΛΙΚΥΛΙΚΟ ΟΞΥ) - Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια του δέρματος και καθαρίζει σε βάθος τους φραγμένους πόρους. ΠΡΑΣΙΝΗ + ΛΕΥΚΗ ΑΡΓΙΛΟΣ - Μίγμα από 2 τύπους αργίλου για μέγιστη απορρόφηση της λιπαρότητας.

Δερματολογικά ελεγμένο

Κατάλληλο για Vegans

Εμπλουτισμένη με εκχύλισμα από Σταφύλι Σαντορίνης θρεπτικό και πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, πολυφαινόλες και τανίνες, χάρη στο ηφαιστειακό έδαφος που καλλιεργείται, βοηθά στη μείωση της λιπαρότητας και μειώνει την εμφάνιση των πόρων. Η ηφαιστειακή άμμος δρα ως φυσικός παράγοντας εξισορρόπησης της επιδερμίδας. Κάνει τις ατέλειες λιγότερο εμφανείς καταπολεμώντας τη θαμπή όψη. Προσφέρει επίσης anti-pollution δράση. Η ικανότητα της να απορροφά το περιττό σμήγμα, προσφέρει ένα φυσικό, σατινέ φινίρισμα.

Ορατή δράση:

1. Αποτοξινώνει τους πόρους και βελτιώνει την όψη τους από την 1η χρήση*

*95% των χρηστών που δοκίμασαν KORRES Santorini Grape Ηφαιστειακή Μάσκα Καθαρισμού / Τεστ αυτοαξιολόγησης, 20 εθελοντές ηλικίας 18-35 ετών

SECONDARY CLAIMS

2. Εξισορροπεί την λιπαρότητα και χαρίζει λεία όψη στην επιδερμίδα, χωρίς να τραβάει το δέρμα/ χωρίς αίσθηση τραβήγματος*

*95% των χρηστών που δοκίμασαν KORRES Santorini Grape Ηφαιστειακή Μάσκα Καθαρισμού / Χρήση για 7 ημέρες/ Τεστ αυτοαξιολόγησης, 20 εθελοντές ηλικίας 18-35 ετών.

3. 100% των χρηστών ένιωσαν την επιδερμίδα τους απαλή και λαμπερή, με βελτιωμένη υφή, από την 1η χρήση*

*100% των χρηστών που δοκίμασαν KORRES Santorini Grape Ηφαιστειακή Μάσκα Καθαρισμού / Τεστ αυτοαξιολόγησης, 20 εθελοντές ηλικίας 18-35 ετών.

Χρήση: Απλώστε μια πλούσια στρώση σε καθαρό και στεγνό πρόσωπο, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Κάνετε απαλό μασάζ έως ότου σπάσουν τα σφαιρίδια άνθρακα και αφήνετε για 15 λεπτά. Ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Χρησιμοποιήστε 2-3 φορές την εβδομάδα.

Προσοχή: To προϊόν περιέχει άλφα και βήτα υδρoξυ-οξέα (AHAs & BHA) που μπορεί να αυξήσουν την ευαισθησία του δέρματος σας στον ήλιο. Περιορίστε την έκθεση στον ήλιο και χρησιμοποιήστε αντηλιακό προϊόν για διάστημα μιας εβδομάδας μετά από κάθε χρήση. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.

Λεπτομέρειες
01.01.03.0027

Χαρακτηριστικά

Κατάλληλο για
Vegans
Τύπος επιδερμίδας
Κανονική
Λιπαρή
Μικτή
Τύπος προϊόντος
Νέο Προϊόν
Ανάγκη
Εξισορρόπηση σμήγματος
Καθαρισμός
Ματ αποτέλεσμα
Σχετικά προϊόντα
KORRES Santorini Grape Velvet Λάδι Προσώπου, 30ml KORRES Santorini Grape Velvet Λάδι Προσώπου, 30ml
Περιορισμένη προσφορά
Κωδικός: 01.01.07.0019
23,21 € 35,70 €
Ξηρό λάδι προσώπου για βελούδινη επιδερμίδα με μία μόνο σταγόνα. Ενυδατώνει και απαλύνει τις ατέλειες χάρη στο πλούσιο σε αντιοξειδωτικά εκχύλισμα από αμπέλι Σαντορίνης, χαρίζοντας αναζωογονημένη και λαμπερή όψη.

Μενού

Ρυθμίσεις

Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος