×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.
Menu

KORRES Χρυσός Κρόκος Επανορθωτική Κρέμα Νεότητας, 50ml

Η Golden Krocus Επανορθωτική Κρέμα Νεότητας προσώπου της Κοrres με την ισχυρή αντιοξειδωτική ισχύ του φρέσκου Ελληνικού σαφράν έχει επανορθωτική δράση απέναντι σε όλα τα σημάδια γήρανσης της επιδερμίδας. Με εκχύλισμα κρόκου κοζάνης της πρώτης ημέρας, εμπλουτισμένο με κολλαγόνο φυτικής προέλευσης και φυσική χρυσή υφή που λιώνει στο δέρμα.

Περιορισμένη προσφορά
48,93 € 69,90 €
Κωδικός:
01.01.04.0048
Μάρκα:
Περιγραφή

Με κολλαγόνο φυτικής προέλευσης προσφέρει 48ωρη ενυδάτωση, μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων και ενισχύει την ανθεκτικότητά της επιδερμίδας για αναζωογονημένη και νεανική όψη.

Κύρια συστατικά

  • Κρόκος Κοζάνης: Γύρω από τα χωριά του κρόκου και μόνο για 14 ημέρες, τα μοβ λουλούδια ανθίζουν και οι αγρότες τα μαζεύουν φρέσκα κάθε πρωί. Μετά την δύση του ηλίου, οι οικογένειες συγκεντρώνονται για να επιλέξουν τα 3 λεπτά κόκκινα στίγματα του κρόκου που βρίσκονται σε κάθε λουλούδι. Όλα αυτά γίνονται με το χέρι, για να διατηρηθούν οι ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες αυτού του σπάνιου και πολύτιμου μπαχαρικού. Μόλις εκχυλιστεί το στίγμα από τα λουλούδια, μεταφέρεται την επόμενη κιόλας ημέρα στην φόρμουλα της Golden Krocus Επανορθωτική Κρέμα Νεότητας, έτσι ώστε κάθε συσκευασία να περιέχει το πιο ισχυρό αντιοξειδωτικά σαφράν. Ένα σπάνιο λουλούδι με ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες τo φρέσκο εκχύλισμα του κρόκου της πρώτης ημέρας ενσωματώνεται στη φόρμουλα εντός 24 ωρών απο τη στιγμή της εκχύλισης, ώστε να διατηρεί το μέγιστο της αντιοξειδωτικής δύναμής του.
  • Β-γλυκάνες: Ενδυναμώνουν τη φυσική άμυνα της επιδερμίδας ενάντια στο οξειδωτικό στρες και λοιπές περιβαλλοντικές επιθέσεις, που προκαλούν σημάδια γήρανσης.
  • Κολλαγόνο φυτικής προέλευσης από το εκχύλισμα "Skin Tree": ενισχύει τον επιδερμικό φραγμό και δρα κατά της απώλειας υγρασίας.

 Η Golden Krocus Επανορθωτική Κρέμα Νεότητας προσώπου της Κοrres χαρίζει αναζωογονημένη και νεανική όψη στην επιδερμίδα σας

Κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας και όλες τις ηλικίες.

Με 94,6% συστατικά φυσικής προέλευσης.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ: Εφαρμόστε την Κοrres Golden Krocus Επανορθωτική Κρέμα Νεότητας το πρωί σε πρόσωπο και λαιμό με απαλές κινήσεις μασάζ.

Λεπτομέρειες
01.01.04.0048

Χαρακτηριστικά

Ύφη προϊόντος
Κρέμα
Τύπος επιδερμίδας
Όλοι οι τύποι
Κανονική
Μικτή
Ξηρή
Ανάγκη
Αντιγήρανση 30+
Αντιγήρανση 40+
Αντιγήρανση 50+
Ενυδάτωση
Σχετικά προϊόντα
KORRES PROMO Λευκή Πεύκη Ορός Προσώπου για Αναπλήρωση Όγκου 30ml & Eau de Toilette Άρωμα 10ml & Drama Volume Mascara Black 4ml KORRES PROMO Λευκή Πεύκη Ορός Προσώπου για Αναπλήρωση Όγκου 30ml & Eau de Toilette Άρωμα 10ml & Drama Volume Mascara Black 4ml
Περιορισμένη προσφορά
Κωδικός: 10.01.0091
27,95 € 43,00 €
Πακέτο προσφοράς με Λευκή Πεύκη Serum Ορός Προσώπου για Αναπλήρωση Όγκου 30ml & Eau de Toilette Άρωμα 10ml & Drama Volume Mascara Black μάσκαρα 4ml
KORRES Μαύρη Πεύκη 4D Balm Ματιών για Σύσφιγξη και Ενισχυμένη Ενυδάτωση, 15ml KORRES Μαύρη Πεύκη 4D Balm Ματιών για Σύσφιγξη και Ενισχυμένη Ενυδάτωση, 15ml
Περιορισμένη προσφορά
Κωδικός: 01.01.05.0013
21,72 € 36,20 €
Αναζωογονητικό balm ματιών με προηγμένη σύνθεση που προσφέρει ξεκούραστη, ανορθωμένη όψη. Η θρεπτική υφή του «κλειδώνει» την ενυδάτωση στην επιδερμίδα γύρω από τα μάτια, αφήνοντάς την πιο ελαστική, λαμπερή και λεία.

Μενού

Ρυθμίσεις

Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος