×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.
Menu

KORRES Promo Wild Rose Διφασικό Serum, 30ml - Ελληνικό Γιαούρτι Αφρώδης Κρέμα Καθαρισμού Προσώπου, 20ml

Διφασικό serum λάμψης με 15% Vitamin Super C που βελτιώνει ορατά την εμφάνιση κηλίδων, λεπτών γραμμών και ρυτίδων για ξεκούραστη, αψεγάδιαστη και εντυπωσιακά λαμπερή επιδερμίδα. 

Περιορισμένη προσφορά
22,80 € 38,00 €
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Κωδικός:
10.01.0081
Μάρκα:
Περιγραφή

Άγριο Τριαντάφυλλο Διφασικό Serum Προσώπου

Εμπλουτισμένο με 15% Vitamin Super C, υψηλής απορρόφησης Βιταμίνη C για ομοιόμορφο τόνο και βελτίωση της εμφάνισης των λεπτών γραμμών και ρυτίδων. 10% Λάδι από Άγριο Τριαντάφυλλο, πολύτιμο ελιξήριο ομορφιάς του Φαρμακείου KORRES. Πλούσιο σε λιπαρά οξέα για μέγιστη ενυδάτωση και θρέψη. 5% Δραστικά Εκχυλίσματα Λάμψης, δράση κατά της εμφάνισης των κηλίδων για ομοιόμορφο τόνο και λάμψη.

  • Το έλαιο Άγριου Τριαντάφυλλου υπήρξε πολύτιμο ελιξήριο ομορφιάς ήδη από την εποχή του Φαρμακείου Κορρέ. Tο έλαιο, πλούσιο σε ισχυρά αντιοξειδωτικά, προέρχεται από τους καρπούς του λουλουδιού που έχουν εξαιρετικά υψηλή περιεκτικότητα βιταμίνης C -9 φορές υψηλότερη περιεκτικότητα από αυτή ενός χυμού πορτοκαλιού-, ενώ είναι πλούσιο σε Ω3, Ω6, Ω9 λιπαρά οξέα και βιταμίνη Α. Ενυδατώνει, προσδίδει λάμψη και φωτεινότητα.
  • Η συλλογή Άγριο Τριαντάφυλλο ενισχύεται και με τη βιταμίνη SUPER C™ -το golden standard της βιταμίνης C. Μια ελαιοδιαλυτή σταθεροποιημένη μορφή βιταμίνης C που καταγράφει αποδεδειγμένα 1000% υψηλότερη απορρόφηση από το ασκορβικό οξύ. Η SUPER C™ μετατρέπεται σε ελεύθερη βιταμίνη C όταν απορροφηθεί από το δέρμα -χαρακτηριστικό που τη διαφοροποιεί από οποιαδήποτε άλλη ασταθή μορφή βιταμίνης C-, για να προσφέρει το απόλυτο αποτέλεσμα λάμψης, καθώς φωτίζει την επιδερμίδα και βελτιώνει τον τόνο της.
  • Στα ισχυρά συστατικά του Διφασικού Booster Λάμψης συγκαταλέγεται ένα προηγμένο brightening complex που συνδυάζει εκχυλίσματα Pancratium maritimum (Sand Lily) -αυτοφυές της Κρήτης και ενδημικό της Μεσογείου- και Sea fern.

Χρήση: Ανακινείστε καλά ώστε να αναμιχθούν οι δύο φάσεις και να ενεργοποιηθούν τα δραστικά εκχυλίσματα λάμψης. Απλώστε σε πρόσωπο και λαιμό, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Το χρώμα μπορεί να διαφοροποιηθεί λόγω της φυσικής του προέλευσης. Να μην εκτίθεται σε άμεσο φως.

Ελληνικό Γιαούρτι Αφρώδης Κρέμα Καθαρισμού με Προβιοτικά

Πλούσια αφρώδης κρέμα καθαρισμού με Ελληνικό Γιαούρτι, ένα συστατικό γνωστό από την ελληνική παράδοση για την ενυδατική του δράση. Αφαιρεί αποτελεσματικά ρύπους, μακιγιάζ και μάσκαρα χωρίς να ερεθίζει. Εμπλουτισμένη με Ελληνικό Γιαούρτι – Πλούσια πηγή προβιοτικών για θρέψη και προστασία της επιδερμίδας και με εκχύλισμα από Αμάρανθο + Πρωτεΐνες Γάλακτος – Για απαλότητα και φροντίδα του δέρματος.

Χωρίς σαπούνι. 

Χρήση: Απλώστε σε βρεγμένο δέρμα, κάνοντας ελαφρύ μασάζ με κυκλικές κινήσεις και ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Ιδανικό για καθημερινή χρήση.

Κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Λεπτομέρειες
10.01.0081

Χαρακτηριστικά

Τύπος επιδερμίδας
Όλοι οι τύποι
Κανονική
Μικτή
Ξηρή
Τύπος προϊόντος
Νέο Προϊόν
Ανάγκη
Αντιγήρανση 20+
Αντιγήρανση 30+
Κηλίδες
Λάμψη
Σχετικά προϊόντα
Δεν υπάρχουν στοιχεία

Μενού

Ρυθμίσεις

Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος