×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.
Menu

Always Your Friend Calming Effect Λοσιόν με απαλό άρωμα ελαίου Ylang Ylang & Αιθέριου Έλαιου Λεβάντας, 100ml

Αγχολυτική Λοσιόν Για Μείωση Άγχους, Φόβου & Έντασης

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Κωδικός:
09.05.01
Περιγραφή

Το Calming Effect Spray βοηθάει το κατοικίδιο να αποβάλλει το άγχος με απαλό άρωμα ελαίου Ylang Ylang και Αιθέριου Έλαιου Λεβάντας. Με χρήση στο κρεβατάκι του κατοικίδιου, συμβάλει στην ηρεμία όταν υπάρχει δυσκολία ύπνου ή όταν έχει άγχος αποχωρισμού. Μπορεί επίσης να εφαρμοστεί στο στέρνο του όταν ταξιδεύετε ή κάνετε βόλτα σε πολυσύχναστο μέρος. Βοηθάει το κατοικίδιο ζώο να νιώθει ασφαλές, όπως πρέπει να αισθάνεται πάντα. Ιδανικό για ηρεμία, μείωση φόβου και έντασης. Η φόρμουλα δεν περιέχει αλλεργιογόνα και είναι εξαιρετική για συχνή χρήση.

Πως λειτουργεί η αγχολυτική λοσιόν;

Η αγχολυτική λοσιόν Calming Effect λειτουργεί με φυσικό τρόπο με τη μέθοδο αρωματοθεραπείας. Πρόκειται για μια εναλλακτική θεραπευτική μέθοδο, γνωστή εδώ και 5.000 χρόνια, κατά την οποία χρησιμοποιούνται αιθέρια έλαια, προκειμένου ο ασθενής να χαλαρώσει και να ανακουφιστεί από τα συμπτώματα της πάθησης που τον ταλαιπωρεί. Στη συγκεκριμένη περίπτωση  ο συνδυασμός αρωμάτων Ylang Ylang με Λεβάντα, δημιουργούν ευφορία στο νευρικό σύστημα και μειώνουν το άγχος, την ένταση και το φόβο. Πρόκειται για μια ολιστική θεραπεία που έχει σαν σκοπό τη βελτίωση της υγείας του κατοικίδιου και τη διατήρηση της ισορροπίας του.

Εφαρμογή στο κρεβάτι

Ψεκάστε στο κρεβάτι από απόσταση 20 - 30 εκατοστών.

Εφαρμογή στο κατοικίδιο

Σηκώστε το κεφάλι του κατοικίδιου ψηλά και ψεκάστε 1 - 2 φορές (ανάλογα το μέγεθος του κατοικίδιου) στο στέρνο ανάμεσα στα εμπρόσθια πόδια.

Προσοχή: Κάποιοι οργανισμοί είναι πιο ευαίσθητοι από άλλους. Σε περίπτωση που το κατοικίδιο σας πάσχει από υπερευαισθησία στις οσμές, θα πρέπει να σταματήσετε τη χρήση.

Λεπτομέρειες
09.05.01
Σχετικά προϊόντα
Always Your Friend Paws Dry Foam Shampoo Σαμπουάν Στεγνού Καθαρισμού, 150ml Always Your Friend Paws Dry Foam Shampoo Σαμπουάν Στεγνού Καθαρισμού, 150ml
Περιορισμένη προσφορά
Κωδικός: 09.01.05
17,50 € 19,50 €
Συμπυκνωμένο Σαμπουάν Στεγνού Καθαρισμού Γρήγορος και εύκολος τρόπος για να καθαρίσετε το κατοικίδιο ζώο, ανά πάσα στιγμή, παντού χωρίς τη χρήση νερού

Μενού

Ρυθμίσεις

Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος