×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.
Menu

Always Your Friend Advanced Ear Cleanser & Deodorant Λοσιόν Καθαρισμού Αυτιών & Αντιμετώπιση Κακοσμίας,100ml

Προηγμένος Καθαρισμός Αυτιών & Αποσμητικό για την αντιμετώπιση κακοσμίας σε αυτιά, τρίχωμα και πατούσες

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Κωδικός:
09.04.01
Περιγραφή

Το Advanced Ear Cleanser είναι μια λοσιόν Ενεργού Αργύρου με διπλή χρήση. Σχεδιασμένο για τον καθαρισμό αυτιών/ακουστικού πόρου όπως και για την αντιμετώπιση κακοσμίας σε αυτιά, τρίχωμα και πατούσες. Καταπολεμά τα βακτήρια και τους μύκητες, απομακρύνει τη σκόνη και το περίσσιο κερί χωρίς να ερεθίζει. Χρησιμοποιεί τις θεραπευτικές ιδιότητες του Ενεργού Αργύρου σε συνδυασμό με Αιθέρια Έλαια Μέντας και Τεϊόδεντρου για να διατηρήσει τον ακουστικό πόρο καθαρό και υγιή. Είναι επίσης ιδανικό βοήθημα για ασθένειες και αλλεργίες των αυτιών και λειτουργεί συμπληρωματικά σε πολλές θεραπείες.

Η διπλή του δράση του επιτρέπει να χρησιμοποιείται και ως αποσμητικό με εκπληκτικά αποτελέσματα από τη πρώτη χρήση, καταπολεμώντας τα βακτήρια που προκαλούν κακοσμία. Ιδανικό για πατουσάκια με δυσάρεστη οσμή και για κατοικίδια με κοντό τρίχωμα όπως Pug και Γαλλικό Μπουλντόγκ. Κατάλληλο για σκύλο, γάτα, κουνέλι και άλογο.

Αποφύγετε τη χρήση σε μάτια του κατοικίδιου. Αν αυτό συμβεί, ξεπλύνετε με νερό.

Διατηρείται σε σκιερό ή σκοτεινό μέρος. 

Οδηγίες Χρήσης Καθαρισμού Αυτιών

Ψεκάστε σε ένα βαμβάκι 1-2 φορές και καθαρίστε με απαλές κινήσεις το αυτί και τον ακουστικό πόρο μέχρι το σημείο που έχετε ορατότητα. Προτείνεται χρήση 1 φορά τις 7 με 15 ημέρες για συντήρηση και προστασία. Σε περίπτωση αλλεργίας/ασθένειας προτείνεται χρήση 1 φορά κάθε 1-2 ημέρες μέχρι την αντιμετώπιση της. 

Οδηγίες Χρήσης Αποσμητικού

Ψεκάστε συνολικά σε όλο το τρίχωμα και χτενίστε. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί τοπικά (συνήθως πέλμα). Σε αυτή τη περίπτωση ψεκάστε και απασχολήστε το κατοικίδιο για 1-2 λεπτά μέχρι να απορροφηθεί. Η αποσμητική του δράση μπορεί να κρατήσει μέχρι και επτά ημέρες.

Λεπτομέρειες
09.04.01
Σχετικά προϊόντα
Always Your Friend Paws Dry Foam Shampoo Σαμπουάν Στεγνού Καθαρισμού, 150ml Always Your Friend Paws Dry Foam Shampoo Σαμπουάν Στεγνού Καθαρισμού, 150ml
Περιορισμένη προσφορά
Κωδικός: 09.01.05
17,50 € 19,50 €
Συμπυκνωμένο Σαμπουάν Στεγνού Καθαρισμού Γρήγορος και εύκολος τρόπος για να καθαρίσετε το κατοικίδιο ζώο, ανά πάσα στιγμή, παντού χωρίς τη χρήση νερού

Μενού

Ρυθμίσεις

Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος