×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.
Menu

Always Your Friend Paws & Nose Revitalizing Balm Αλοιφή για Πατούσες & Μύτη, 50ml

Αλοιφή Για Πατούσες & Μύτη, Καταπράυνση & Θρέψη

Με ισχυρές ενυδατικές ιδιότητες

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Κωδικός:
09.04.04
Περιγραφή

100% Φυσική αναζωογονητική αλοιφή για συντήρηση, προστασία και για ξηρές ή ραγισμένες πατούσες και μύτη. Με ισχυρές ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε άλλες περιοχές ερεθισμένου και ξηρού δέρματος για να βοηθήσει στη θεραπεία λοίμωξης, ξηροδερμίας, επούλωση πληγής και δερματικής επιδιόρθωσης. Με τη χρήση του Paws & Nose οι πατούσες είναι ενυδατωμένες και σπογγώδεις, για να επιτρέπουν στον σκύλο να έχει καλύτερη πρόσφυση και να αποφεύγει τους τραυματισμούς σε σκληρές επιφάνειες όπως πεζοδρόμιο και άσφαλτο. Λόγω της ποικίλης σύνθεσης αιθέριων ελαίων, η αλοιφή εχει μια πλειάδα από ευεργετικές ιδιότητες για το δέρμα του κατοικίδιου. Επίσης προστατεύει τη πατούσα από υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες του εδάφους όπως και από αλάτι και άμμο. Ιδανικό για όλες τις εποχές και προτείνεται για συχνή χρήση. Κατάλληλο για σκύλους, γάτες, κουνέλια και γενικά ότι έχει πατουσάκια!

Μερικά σκυλιά λατρεύουν να γλείφουν τις επιφάνειες που εφαρμόζετε την αλοιφή. Μπορείτε να νιώθετε ήσυχοι ότι κάθε συστατικό της αλοιφής είναι απολύτως ασφαλές και φυσικό!

Οδηγίες Χρήσης

Αφαιρέστε μια μικρή ποσότητα στα δάχτυλα σας και απλώστε τη στην επιφάνεια της πατούσας ή μύτης. Κάνετε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί.

Σε περίπτωση ξηροδερμίας ή ερεθισμού ή μόλυνσης, επαναλάβετε τη διαδικασία σε σύντομα χρονικά διαστήματα (2-3 φορές την ημέρα) μέχρι να καταπολεμηθεί το πρόβλημα.

Λεπτομέρειες
09.04.04
Σχετικά προϊόντα
Always Your Friend Paws Dry Foam Shampoo Σαμπουάν Στεγνού Καθαρισμού, 150ml Always Your Friend Paws Dry Foam Shampoo Σαμπουάν Στεγνού Καθαρισμού, 150ml
Περιορισμένη προσφορά
Κωδικός: 09.01.05
17,50 € 19,50 €
Συμπυκνωμένο Σαμπουάν Στεγνού Καθαρισμού Γρήγορος και εύκολος τρόπος για να καθαρίσετε το κατοικίδιο ζώο, ανά πάσα στιγμή, παντού χωρίς τη χρήση νερού

Μενού

Ρυθμίσεις

Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος